Det bedste ved papirklip

Noget af det geniale ved papirklip er, at jeg ikke behøver at spejlvende min tekst, som ved f.eks linoleumstryk.
Og hvis jeg nu skulle få lyst til at lave et aftryk af mit klip, så valser jeg bare (ruller farve på) på “bagsiden” og bruger mit klip som en linoleumsplade, hvor jeg presser det mod et stykke papir med en ske. Der er så mange muligheder med papirklip og jeg ELSKER det. Intet mindre.
Hvis det er noget for dig, kan du læse om mine workshops her på hjemmesiden – man kan kun beholde det man har, ved at give det videre. 🤗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.