At komme hjem

Efter at have oplevet at få min facebook og Instagram konto hacked og derfor lukket ned, har jeg indset vigtigheden af at vende snuden hjem, så at sige. At sørge for at have mine sager samlet her på min hjemmeside, og så selvfølgelig også være tilstede på de sociale medier herudover. Men sh.. hvor er det dog skrøbeligt, når man fra den ene dag til den anden kan miste hele baduljen.
Derfor prøver jeg mig ad med den her “blog” form. For jeg har stadig brug for at tænke, at der er nogen derude der læser, der lytter, der ser. Ellers føles det ret tomt. Så her er jeg, og det håber jeg også du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.