August 2021 – vedr. ordrebekræftelser & leveringstid


Din ordre vil blive afsendt inden for 10 arbejdsdage. Den samlede leveringstid er herefter betinget af hvor hurtigt GLS/DAO behandler forsendelsen.

Der er i øjeblikket problemer med afsendelse af ordrebekræftelser, selvom din ordre er vel modtaget. Hvis du er i tvivl om din ordre er gennemført, er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Fragt:

Når du har bestilt en vare i Strøander Shop vil du modtage en mail med kvittering på denne bestilling. Når din pakke er indleveret hos en pakkeshop, er det DAO365/GLS, der står for den videre forsendelse og oplysning ved hjælp af et trackingnummer, hvor du kan følge din pakke lige til pakkeshoppen. Bemærk, at der godt kan gå en dag eller to, fra at pakken er indleveret i pakkeshop til den registreres hos DAO365/GLS.

Hvor lang tid går der…?

Din ordre vil blive afsendt inden for 10 arbejdsdage. Den samlede leveringstid er herefter betinget af DAO365/GLS. Skulle en vare, mod forventning være i restordre, vil du straks blive kontaktet af Strøander Shop. For internationale forsendelser kan leveringstiden være længere og fragt- og ekspeditionsgebyr er her ca. 60 kr alt efter indholdet. Vær opmærksom på, om der på Strøander Shop er angivet en note om evt.  “Ferie” eller “Sygdom”. Dette vil stå øverst på siden.

Hent varen på Nørrebro:

Har du valgt, uden omkostninger, at hente din ordre på Nørrebro er adressen Tegnestuen 21b, Ravnsborggade 21b st.th, 2200 Kbh n – ring på dørtlf. på gaden og find 21b inde i gården. Skriv venligst en mail forinden og aftal tidspunkt: mail@stroandershop.com – behandlingstiden er den samme som leveringstiden i afsnittet “Fragt”. Du betaler via mobile pay på 24655

 

 

 

 

Fortrydelsesret:

Fortryder du købet, har du 14 dages returret, fra det tidspunkt varen er modtaget. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til Strøander Shop, Tegnestuen 21b, Ravnsborggade 21b, 2200 Kbh n. Ved returnering medsendes ordrenummer, kopi af mail med ordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen. Varen skal være ubrugt og ubeskadiget. Hvis du returnerer ét eller flere produkter, skal du sørge for indpakningen er mindst lige så forsvarlig og holdbar som ved modtagelse. Ved returnering af varen, skal du selv betale for fragten. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til din bank, straks vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til ovenstående betingelser. Oplys venligst bank informationer ved

 

Det med småt

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms og told samt alle afgifter m.m.
Strøander Shop tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, samt forsinkelser, som Strøander Shop ikke kan kontrollere. 


Ophavsret:

Det er forbudt at anvende nogen dele af denne hjemmeside til privat eller erhversmæssig brug uden udtrykkeligt samtykke fra ejeren. Ophavsretten til alle billeder på hjemmesiden tilhører Strøander Shop.