Som noget nyt kan du, helt uforpligtende, tilmelde dig her og blive kontaktet pr. mail, når der er nye datoer for workshops i papirklip. Du gennemfører blot et gratis “køb” nedenfor ved opskrivningslisten, – så har jeg din mailadresse. 

NYE DATOER:

3. septEMBER

17. septEMBER

29. oktober

når I er 2, eller flere, der bestiller sammen får I 10% rabat

Denne workshop er for dig, der har lyst til at prøve kræfter med papir og skalpel og komme hjem med et helt unikt værk.

Du får på workshoppen mulighed for lave et personligt klip, måske et navn, et yndlingsdigt/citat eller ord. Dit motiv kommer i en sort ramme og du vælger selv indenfor formaterne A5 og A4. Ønsker du at arbejde i andre formater er du meget velkommen til selv at medbringe en ramme.

Dagen starter med et kort præsentation af mit eget arbejde og baggrund, efterfulgt at et lille oplæg om mange af de muligheder, der findes indenfor arbejdet med papir og tekst.

Jeg er stor tilhænger af vidensdeling og de samtaler, der kan opstå, når man sidder med en kreativ opgave foran sig. Det er derfor mit håb, at dagen bliver fyldt med spændende inspiration på kryds og tværs og at du, udover at få et fint klip med hjem, også har hovedet fuld af tanker og ideer til eventuelle fremtidige projekter.

Der vil være skæreunderlag, papir og skalpeller til rådighed, men foretrækker du dit eget ”værktøj”, så tag det endelig med!

 

 

Anmeldelser fra tidligere deltagere

“Det var så dejligt og befriende at få lov til at være kreativ. Og du var super god til at hjælpe os med inspiration og til at konkretisere vores idéer. Og i sidste ende at få dem forvandlet til nogle helt utroligt fine og meget forskellige klip.”
 
Betinna P, deltager på workshop 25. april 2021

”På Lisas workshop tvinges hjernen til at tænke på en anden måde, end den plejer: negativ/ positiv, hvad skal blive, hvad skal væk…meget udfordrende og fantastisk på samme tid. Jeg er ret stolt af resultatet og kommer gerne igen!”

Lise G, deltager på workshop. 18 januar 2020


“Havde ingen erfaring med at arbejde i papir, men fandt hurtigt udfordringen med at skære i stedet for at klippe, som en spændende og ny måde at udfolde sig kreativt på. Der var en god stemning på holdet og et skarpt blik fra Lisa, som var god til at få en til at føle sig godt tilpas, samt komme med gode råd og fik gjort materialet interessant at arbejde med.
Tak for en god dag og for det flotte værk, der nu hænger derhjemme.”

Brian K, deltager på workshop d. 17 november, 2019


“Lisa’s papirklips-workshop var en stor fornøjelse: alle lavede personlige ting – i meget forskellige udtryk, stil, størrelse og sværhedsgrad – og alle kom derfra med mindst ét fantastisk udklip. Processen er sjov og lærerig, og til tider endda meditativ. Jeg føler mig beriget med en helt ny superpower: nu kan jeg lave fede personlige gaver i papirklip!

Lisa er dygtig og skarp og formår at tilpasse input og støtte ift. hvad man har brug for – om det gælder teknisk eller kunstnerisk input. Derudover har hun alle materialer og værktøjer så man kan slå sig løs på tegnestuen. Tusind tak for en skøn dag!”

Anne Z, deltager på workshopppen d. 18 januar