Papirklip på bestilling

Jeg skærer gerne på bestilling. Yndlingsord, navne, digte og hvad du end ønsker skal under skalpellen. 

Nedenfor ses et par eksempler på bestillingsopgaver.

billede af pernittengryn skåret ud og lagti en æske
alham dullilah

Bryllup, barnedåb, fødselsdag…

Giv en personlig gave næste gang. Det gør så meget mere lykke for alle, og du er sikker på at der ikke kommer en magen til på gavebordet. (tv. Papirklip med farve til et Guldbryllup, hvor parrets navne og årstal indgår)

Du bestemmer selv detaljegraden, om der skal farver på, rammetype osv. 

Er du helt på bar bund hjælper jeg meget gerne med idéer og udtryk.

Priserne starter fra 700 kr.

Klippet i den ovale ramme ovenover betalte kunden f.eks 900 kr for.

De fire papirklip nedenunder var en bestilling fra en mand til sin kone, julen 2022. Klippene skulle symbolisere det sammenhold, som hustruen/moderen repræsenterede i familien med deres to børn.Hvert klip skulle gives ved den pågældende søndag i advent, og blev derfor en lille personlig samling, der kan hænge sammen eller hver for sig.

Klippen herunder er et papirklip jeg selv gav til min datters dagpleje “Bysvalen”, da hun skulle stoppe. Jeg synes, det var en fin måde at sige tak for en god periode, og det er noget både fremtidige børn og pædagoger kan få glæde af.

papirklip af en bysvale

Du bestemmer selv detaljegraden. Her er et eks. på et ordløst papirklip, hvor der er sat farvede stykker papir bag det sorte motiv. Jeg forsøger altid at lade glasset på rammen blive løftet en smule, så det ikke presser klippets fine skygger bort. 

Det giver også klippet en særlig tredimensionel effekt.